03-01-09

Passie

Er zijn van die mensen die worden geboren en als baby 'het licht' al zien. Ze weten wat ze willen en vol passie en vuur gaan ze er voor. Zo heb ik al managers, piloten, eventers, journalisten... whatever de revue zien passeren. Ik stond aan de zijlijn, het kaf van het koren te scheiden, door de bomen het bos proberen waar te nemen, enfin, op zoek te zijn naar mijn al dan niet heilige graal.

De ene is al wat rapper dan de andere, maar zoals men dat zo mooi placht te zeggen ben je nooit te oud om te leren. Het voorbije jaar zijn mijn ogen en daarbij heel wat deuren opengegaan. Niet alleen in mijn hoofd, maar ook op professioneel vlak. Ik had 'men ding' gevonden!

En eigenlijk, had ik mijn oren en ogen goed opengehouden had ik het altijd wel wat moeten zien. Ik hou ervan als letters woorden vormen en overvloeien in een mooi geheel, gevoelens die woorden vleugels gaan geven en een heel eigen bestaan gaan leiden. Als kind schreef ik hele pagina's vol, maakte ik mijn eigen kranten met foto's van de professionele uitgaves, bouwde hele verhalen en zocht naar de ongesproken woorden tussen de letters.

Ik moet je niet vertellen hoe goed het voelt als alles min of meer begint te passen, de puzzelstukjes hun weg vinden na al die jaren en mijn 'frakske' beter begint te passen.

Als kers op de taart kreeg ik dan de verheuglijke melding dat ik 'deel uitmaak van de beste genomineerde blogs uit zijn categorie' bij Skynet!

Maai deed een rondedansje en kuste iedereen die passeerde! Het jaar was nog nooit zo mooi begonnen!!

Daarom vraag ik je, maak mijn jaar verder mooi en stem mee op mijn blog op http://blogs.skynet.be/index.html?l1=communicate&l2=blogs&l3=awards (in 'linken' ben ik nog niet zo goed, nomineren kan je dus ook via www.skynetblogs.be, tabblad 'Blog Awards')!!

You'll make my day, so beautiful!!

 

Liefs,

Maai x

 

12:17 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Met plezier gedaan, zowel de stem voor de nominatie als die welke ik nu zodadelijk ga uitbrengen.

Gepost door: Geert | 03-01-09

Hey super!! Wat een leuke start van het jaar inderdaad! Ik hoop dat ik dit jaar ook eens eindelijk het licht ga zien, want de donker begint me een beetje te vervelen...Mijn stem heb je alvast!

Gepost door: Nina | 03-01-09


Dag MS

Alles goed met je?

Lieve groetjes
X

Moi

Gepost door: Black Wolf | 06-01-09

De commentaren zijn gesloten.