03-12-08

Sneeuwballen

Het gebeurde voor mij zo’n jaar geleden. Ik kende het ding nog niet. Had hier en daar sporadisch de naam al horen vallen, dacht dat het weer zo’n ding was waar een paar mensen zo af en toe eens op gingen surfen, maar dat het eigenlijk niet zo levensbeschouwelijk groots was. Er waren al zo veel surfplekken die aandacht en energie trokken maar die eigenlijk sop en kolen en zo niet waard waren.

Een tijdje en veel gefeejsboekaanvragen van vrienden later was mijn curieusiteit  met rasse schreden toegenomen. Enfin, ik ging dat nekeer ‘uitchecken’

Al rap was ik eraan verkocht. Blijkt dat dat eigenlijk wel een leuk ding is. Er kwamen hoe langer hoe meer feejsboekers bij en algauw was ik in een ware community terechtgekomen met spelletjes, fan worden van groepen, opkomen voor de goede zaak en een eigen identiteit te creëren via allerhande toepassingen. Fun! Feejsboek is mijn leven ingeslopen en ik was fan!

 

Vriend was ook curieus geworden waar ik het toch altijd over had (me and my big mouth…) en ging ook eens piepen. Populair als hij is had hij algauw een hele vriendenlijst.

En toen begon het. Feejsboek was al lang zo fun nimeer… Vriend zijn lijst werd aangevuld met mensen die ik ken, die ik niet ken, waar ik nog nooit van had gehoord en waar ik niet van weet of ik er eigenlijk iets wil van horen. Zijn exen begonnen het lijstje te vullen. Potjes die ik liever gedekt hou (het verleden is immers het verleden en daar heb ik liever niks mee te maken) beginnen zich voor mijn neus te zetten.

Ook Verleidende Single Collega-trut van Vriend zit ook op Feejsboek en begint met ‘onschuldig’ naar hem te ‘smilen’, drankjes en hapjes naar hem te sturen en nu zijn ze al in een sneeuwballengevecht verwikkeld.

Jaja, je hoort het al komen, Maai ziet een beetje groen.

Hoever kan je in Feejsboek gaan? En hoeveel vrijheid kan je in Feejsboek toestaan binnen een relatie en vanaf waar begint het ‘kijken’ teveel op ‘controleren’ te lijken?

Gisteren hoorde ik al van de eerste Feejsboekrelatie. En inderdaad, hoe kan het ook anders?

Ben er nog niet goed aan uit. Een klein vlokje is stillekesaan een sneeuwbal aan het worden…

 

 

09:23 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

1 oplossing dropkicking, troutslappen, going chuck norris on, giving restraining orders,...

not dus
raar dat mensen meteen aan die onnozelheden zware gevolgen geven als zijnde "viruteel geflirt"

Gepost door: jero | 03-12-08

ik ken het meisje. Als ik ze niet gezien had, had ik er ook niks achter gevoeld. Ik ben niet groen aangelegd

Gepost door: Maai | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.