14-10-08

het is zo stil in huis...

en toch rommelt het hier genoeg zenne. Maar ik wou jullie besparen van mijn hersenspinsels met bijhorende ups en downs.

Ik heb nog steeds geen nieuw werk, en het begint serieus aan me te vreten. Het is niet evident om werk te vinden. Er zijn er dan ook die steeds hun commentaar en 'wijze raad' klaar hebben en daar had ik echt genoeg van. Hoe langer ik thuis ben, hoe meer ik in mezelf kruip.

Elke dag kijk ik op internet, wekelijks in de vacature... Als ik reageer op advertenties naar mijn diploma, bots ik steeds op een managementfunctie. En die wil ik niet, al die verantwoordelijkheid en stress. Laat staan dat ze me die zouden geven, ik heb geen ervaring en niet de ballen aan mijn lijf.

En dan kom ik op de gekende 'commerciële binnen- /buitendienst', administratief bediende... En dat is juist waar ik van ben gaan lopen, en dan zou ik weer 'onder mijn niveau' werken zoals de therapeute zo fijn wist te verwoorden.

Wil ik dan ervaring opdoen, en solliciteer ik voor een management assistant functie, dan word ik ook gerefuseerd wegens te hoog gequalificeerd, of onvoldoende ervaring (!!).

't Is altijd wat en ondertussen zit ik nog altijd thuis te wezen.

Ik had me voorgenomen dat als ik geen job heb tegen mijn verjaardag (november that is) ik als zelfstandige een zaak zou beginnen. Ja ik wéét dat dat ook veel werk is, meer zelfs dan voor een baas werken. En waarin dat weet ik ook nog niet. Maar als niemand mijn werkkracht aanneemt, moet ik er toch ergens mee naartoe??

Nu ga ik eens zien voor wat interimwerk ondertussen. Ook al zei de therapeute een paar maanden geleden dat dat niet goed staat op mijn cv, al die kleine werkjes hier en daar, nu zegt ze dat het beter is dan thuis te zitten. (En ondertussen kassa kassa natuurlijk ;-) )

Als ik maar niet weer blijf hangen...

Donderdag sollicitatie, voor een managament functie ;-D Niet dat ik ervan uitga dat ik de job zal hebben zenne, ze spreekt me ook niet aan. Kwestie van eens te gaan zien hoe dat daar zit en mijn sollicitatieskills wat aan te scherpen ;-)

 

inch allah zeker e?

 

 

10:43 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Inderdaad en bekend verhaal hier :) Interimwerk niet goed voor je cv, pfff, met je huidige cv willen ze je blijkbaar ook niet, dan moeten ze al helemaal niet zeuren als er wat interimwerk bij opkomt. Echte jobhoppers wil natuurlijk (bijna) niemand, maar dat is nog heel wat anders dan in between jobs gewoonweg proberen je rekeningen te betalen me dunkt! Besides, élke ervaring, hoe kort (of gek) ook, is mooi meegenomen, je weet nooit waarvoor je het later nog kan gebruiken of waartoe het kan leiden...
Had op jouw reactie op mijn blog al gereageerd, had het misschien beter gewoon hier gedaan, nu ja, ben niet erg wakker vandaag :)

Gepost door: Nina | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.