26-08-08

Nightmare

Zo af en toe overvalt het me nog eens. Dan droom ik dat ik terug op school zit en een of ander examen moet afleggen, maar geen cursussen heb, of gewoon helemaal niks weet. En iedereen rond mij kent alles van a-z en begrijpt niet hoe ik in godsnaam toch zo dom en stom kon zijn om daar zo op te dagen.

Paniek in de kerk!! Wat kan ik doen?! Ik huppel rond als een stresskonijn en wordt dan uiteindelijk zoals ze zeggen badend in het zweet wakker met een hart dat in alle ledematen een kloppend gevoel achterlaat.

Dan wordt ik tenminste wakker... Today I'm living it. Maandag doe ik mee aan een ingangsexamen. Heb de lijst gekregen van de vakken die het programma zullen passeren. In mijn opleiding heb ik daar zo'n 10 jaar geleden wel een basis van gekregen ja, maar dat steekt ver weg, net zoals mijn cursus die ik nergens kan terugvinden en waarschijnlijk aan iemand heb uitgeleend en nooit teruggekregen. Ik mag wel een paar cursussen lenen van een vriendin-juriste. Maar dat is zoooo uitgebreid dat ik dat nooit tegen maandag achter de kiezen zal hebben. Mijn idee is dan ook dat mijn profiel helemaal niet aansluit bij wat ze exact zoeken, gezien de programmalijst die niet zo aansluit bij mijn opleiding, laat staan naar wat ik zoek in een job.

En dan is de vraag: springen, of ergens anders doorgaan...?

11:43 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

doorgaan met iets anders he zoals je zelf aan aangegeven hebt... geniet van het (hopelijk zonnige) weekend !

Gepost door: Leen | 29-08-08

De commentaren zijn gesloten.