16-05-08

Vandaag effe niet

Terwijl ik gisteren stillekesaan mijn draai en mijn eigen vrolijke zelf wat aan het terugvinden was, is het vandaag omgekeerd evenredig (kan tellen voor een afwezige wiskunde knobbel, he ex-baas??). Het hoeft effe niet, geen zin in opruimen en kuisen, plantjes in de grond steken en huismoederke spelen. geen zin in nieuw werk zoeken en opnieuw opbouwwerken te beginnen.

Vandaag ben ik weer effe ruïne. Kater van deze nacht. Niet van alcohol of andere delirische uitspattingen waar de oude Grieken lekker smalend over zouden doen. Woorden hebben me deze nacht uit mijn slaap gehouden. Woorden, beelde, feiten. Er klopt iets niet... Ik had mijn quotum binnen, het contact met mijn klanten was goed. Onregelmatigheden stapelen zich op in mijn gedachten en vonden een uitweg in een kwade woordenstroom die nog geen uitlating heeft gekregen. Mijn kleine teen laat van zich horen. Er zit iets niet juist.

Ik heb gespeeld met de vraag of ik mijn gedachtenbal in hun kamp zou shotten, mijn gedacht eens zou zeggen en mijn hart en lever van overtollige kwaadheid verlossen, of dat ik hem in de lucht zou shotten en gewoon zou laten voor wat hij is en verdergaan. Ander en beter zoals dat wordt gezegd, hoe ik ook mijn best heb gedaan, het was mijn ding niet. Maar "Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering..."

Al ben ik nu wel serieus aan mezelf gaan twijfelen. Wie ben ik, wat wil ik en welke richting moet ik uit. Wat is succes? Succes is dat je doet wat je graag doet, je doelstellingen bereikt. Maar wat zijn mijn doelstellingen?

Maai gaat haar wat bezinnen, op zoek naar The Secret, via Tao misschien?

Inch Allah!

11:04 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.