26-03-08

bugger

Het klinkt bizar, maar ik ben mezelf al een tijdje kwijt. Ben me beginnen te verliezen toen ik van job veranderde. Sinds januari ben ik losgelaten in een heel andere wereld dan deze die ik gewoon was. Sindsdien ben ik geregeld met mezelf geconfronteerd geweest en leef tussen tranen, verdories en genieten als het eens goed gegaan is, of gewoon een leuk contact heb gehad.

Heb mezelf de laatste weken geregeld de vraag gesteld waar ik mee bezig ben, of ik gewoon moet doorbijten en leren of het gewoon mijn ding niet is. Terwijl ik vroeger een madam was die zich niet liet doen ben ik stilaan een klein, bang ding geworden dat meer twijfelt dan zich zelfzeker en standvastig voelt. Alle boeken zijn door elkaar gesmeten. Wat wil ik dan, wat kan ik en wat wil ik de rest van mijn leven doen?

Ik ben bang dat ik naar antwoorden zoek, terwijl ik eigenlijk liever de Taoïstische manier van Pooh-denken relativerend de mijne zou willen maken.

Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan, just 'sit back, relax and enjoy'...

10:18 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik vraag me af of ik jou niet ken van ergens..
Las ik jou vroeger op je vorige blog?

Gepost door: Little Witch | 28-03-08

Als het niet aan jou ligt, laat je dan niet kapot maken!

Gepost door: Blogbaas | 08-04-08

Net als Witchy... denk ik je te kennen, maar ik slaag er maar niet in mijn vinger erop te leggen...

Ik hoop in ieder geval dat het ondertussen beter met je gaat, al moet ik zeggen dat ik mezelf min of meer herken in je verhaal.

Ik denk dat het kwestie is van jezelf eens heel diep in de ogen te kijken en eerlijk te zijn tegenover jezelf. De achterliggende reden weet alleen jij.

In mijn geval maakte mijn job mij doodongelukkig. Dus zei ik mijn werk op (nog voor ik ander had), begon ander te zoeken en kwam in de tussenliggende periode op mijn plooien.

Kop op, meid!

Gepost door: Zita | 11-04-08

De commentaren zijn gesloten.