28-10-07

bugger

Je kijkt er een ganse week naar uit, vooral wanneer je 's morgens om 6u kreunend de wekker afzet. Nog eventjes en het is weekend, zondag kan ik eens lekker uitslapen... Bovendien winnen we een uur, lekker een uurtje langer slapen.

Niets is minder waar. Rond 6 uur (nieuwe tijd) moest bibi naar het toilet maar kon daarna niet meer slapen. Blijkbaar is mijn brein 's morgens het meest actief want het hield maar niet op met bruisen. Flair lezen en wat rondhummelen op internet heeft nog niet veel uitgemaakt...

Heb er nu ehct geen idee meer van hoelaat het is, weet niet welke klokken in huis al zijn aangepast en welke nog het 'oude' uur vertonen (tegenwoordig verspringen die nieuwe technologische snufjes vaak vanzelf, maar welke doen dat nu en welke niet?? :-s)

Dus ik blijf nog maar wat rondhummelen, is toch maar korte week deze week dus als ik wat moe ben no big worries. Het zijn mijn laatste 3 dagen op m'n werk. Wat afwerken, doorgeven en hier en daar tandje bijsteken want 't is weer 't einde van de maand, veel werk en ik denk niet dat het gaat lukken om stilletjesaan uit te bollen. Maar ik kan lekker bij mezelf denken, 't is gedaan en ik moet mij er niks nimeer van aantrekken hierna!

Vrijdag twijfelde ik even: doe ik er wel goed aan om weg te gaan, ik ga hier en daar toch mensen missen, maar toen een collega tegen de avond begon te wenen van de stress en het overvolle werk was die gedachte al vele minder! ;-)

Het traantje om afscheid neem ik er maar bij. Alles verandert, niets blijft, we gaan verder...

08:41 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met je nieuwe job!!! Hou ons op de hoogte he xxx

Gepost door: amber | 29-10-07

Walk On (U2)

Groetjes

(Ik zit ook met een webcam opgesolferd, en daar kon ik écht nie aan doen...)

Gepost door: Black Wolf | 01-11-07

De commentaren zijn gesloten.