16-09-07

Mr. Big en andere nostalgieën

Alles lijkt zo stilaan op zijn plooien te vallen, thuis, nieuwe job, een schat van een vriend, leuke vooruitzichten wanneer de financiële perikkelen wat om de bocht zullen zijn. En toch... schieten af en toe heel plots tranen in mijn ogen, om het minste. Een programma op tv, iets dat iemand zegt, een liedje... Het raakt me wanneer iemand blijk geeft van liefde, genegenheid en er gewoon te zijn voor iemand. Kleine kinderhandjes en babylachjes beginnen mij te vertederen en toch... komt de angst af en toe met duivelsoortjes piepen. Is dit het? Heb ik het recht om gelukkig te zijn met wat ik heb, mag ik zorgenloos genieten en durf ik te dromen?

Kreeg na meer dan een half jaar een bericht van Mr. Big: "Proficiat met je nieuwe job". Hoe weet hij hiervan? Is dit alles wat ik van hem hoor? Waarom zwijgt hij weer ineens? Wat denkt en voelt hij? Geeft hij nog om mij en wat ik met mijn leven aanvang? Het spelletje van aantrekken en afstoten is weer begonnen. Net op een moment dat het hier thuis af en toe wat meer uitdagingen biedt. Vriend ziet recht in mij. "Je vraagt je af hoe het zou zijn moest je nog samen zijn met hem he" zei hij ineens. De waarheid sloeg me in het gezicht. Het is waar. Ik heb Mr. Big altijd graag gezien, ook nu. Ben ik echt gelukkiger met Vriend? Wat is er tussen Mr. Big en mij zo onbespreekbaar dat hij altijd wegvlucht? Gaat Vriend zich na een tijd ook zo gedragen en na een tijd zijn eigen leven leiden en in stilte verdwijnen?

Durven springen gaat niet alleen om springen blijkbaar

 

15:09 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Bezoek uit het Hageland

Op bezoek ben ik hier wat blijven plakken. Deze roos krijg je alvast mee. Prettige (droge ?) vrijdag.


http://img258.imageshack.us/img258/8376/roosrosevz3.jpg " border=0>http://blog.seniorennet.be/plantendata/')" type=button value="Mijn tuinflora ">


PS: Je blog is gewoon prachtig zonder meer en vraagt om een volgend bezoek!


Gepost door: Tuingenieter | 21-09-07

De commentaren zijn gesloten.