06-08-07

simpel eigenlijk

Hij zei het alsof het het meest logische was onder de zon. Het was me niet al te duidelijk. Ik vocht er al een paar maanden tegen en kon er nooit echt de vinger op leggen.

Hij vroeg me mijn naam neer te schrijven. Ontdaan door de gewone en dus bizarre vraag voerde ik zijn opdracht uit. Ik schrijf die al zovele jaren, echt moeilijk was het dus niet.

'Doe nu eens hetzelfde met je linkerhand'. Als rechtsschrijvende lag dit wat minder voor de hand (heb je'm? ;-) )en met de tong ietwat uit de mond en het koppeke scheef deed ik als een klein kind mijn best om het er zo goed mogelijk te laten uitzien. Mijn bezigheidstherapie uit de schooltijd had niet echt zijn vruchten afgeworpen, ik kon het nog steeds niet. Het ging wel, maar veel trager en moeizamer. 'Je kan best een hele pagina vullen door links te schrijven', legde hij uit, ' maar het zal je meer tijd en energie kosten. Je kan het, maar het ligt je gewoon niet...'

En plots lag de waarheid als een koe voor me op tafel. Dat is wat ik de hele tijd al bezig ben, op het werk ik ben links aan het schrijven en het ligt me echt niet!

Elke dag wordt ik ongelukkiger, de sfeer op het werk is niet alleen koel maar ronduit bevroren.

En that's it! Bibi is haar exit aan het voorbereiden. The sooner the better. Eens kijken welke jas me past en waarin ik me echt warm en thuis voel en als het even kan, een spetter van een vrouw ;-)

20:24 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

treffend Wat een mooie vergelijking: links schrijven...
Het treft me omdat het zo perfect verwoordt wat ook ik aanvoel. Prachtig.

Gepost door: sodade | 07-08-07

ik heb hem door:-)

Gepost door: watje | 07-08-07

De commentaren zijn gesloten.