12-07-07

als de kat van huis is... ;-)

Vriend is vanavond op stap. Met de vrienden. 'k Heb het huis nog eens voor mezelf, en ik moet zeggen, het doet goed. We zien elkaar graag en zijn graag bij elkaar, maar zo af en toe eens terug alleen thuis en lekker mijn ding doen kan geen kwaad.

Vriend is voor een tijdje thuis zonder werk, dus neemt momenteel het huishouden voor zijn rekening. Wel 10 keer moet ik dan 's avonds horen dat hij zo hard gewerkt heeft en alles zo proper is en dat ik toch wel wat moest opletten, want het was pas gekuist en hij had er zo zijn werk aan gehad en blabla... Maar eigenlijk stond alles nog wat overhoop. Ik denk dat er bij mannen enkel een kuisgen is om de vloer te kuisen en om de maand eens af te stoffen ;-)

Dus bibi vanavond alles eens opgeruimd en proper gemaakt (foeifoei!). Dus ik zal morgen wel op mijn dak krijgen, omdat ik dat gedaan heb, en zeker omdat ik dat gedaan heb terwijl hij weg was. Dat hij dan het idee krijgt dat hij het volgens mij niet goed genoeg doet (tja, hoe brengt ge dat aan, heb dat één keer gedaan en dan kreeg ik te horen dat hij zo gewerkt had en dat ik kritiek durfde te hebben... ;-s Dus ikke toen gezegd dat ik dat deed uit schuldgevoel, dat hij al zo veel en hard werkte hier in huis, dat ik dat moest doen van mezelf... wat ergens ook wel zo is, maar hij moet niet alles weten he ;-) Ik ben geen kuisfreak, sta niet elke week met borstel en andere wapens en bijhorende producten gten strijde, maar 't moet toch een beetje deftig en aan de kant staan. Vriend neemt het ook niet te nauw. Maar misschien wat breder dan ik ;-)

Samenleven, 't is toch een spel zenne...! ;-)

 

 

 

21:42 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Dit bewijst nog maar eens dat wij vrouwen eigenlijk nooit tevreden zijn hé... Natuurlijk zijn ze in het kuisen niet zo puntig als de vrouwen maar ach... ik vind het zo lief als ze een poging doen.. tenslotte doen ze het voor ons hé! Probeer het toch maar subtiel aan te pakken... ik hoor ook niet graag zeggen dat hij het gras beter en preciezer kan maaien dan ik...!
Samenleven is idd niet alles, een kwestie van geven en nemen zonder af te meten welliswaar!


Fijne dag nog!

Gepost door: so far, so close | 13-07-07

:-) vind het wel grappig

Gepost door: watje | 13-07-07

Hopelijk leest hij dit dan pas over een paar maanden. Dan is het "heterdadigheid" wel weggesleten.

Gepost door: blogbaas | 14-07-07

Chain Saw Massacre Hoor ik daar een zaagblad?

;-)

Gepost door: Black Wolf | 18-07-07

De commentaren zijn gesloten.