10-06-07

the x-files

M,

 

Het is net geen anderhalf jaar geleden dat je mij van de ene dag op de andere hebt laten weten dat het over was. Een donderslag bij heldere hemel was er niets tegen. Er was niemand anders, daar mocht ik zeker van zijn. Je carriere ging nu voor, en daar was geen plaats voor mij. Dat had je goed en wel en maar al te zwaar benadrukt. Verschillende kleine en minder kleine dingen doen me het tegendeel geloven. Voor mij had je iemand anders. Avonden later thuis, koeler en afstandelijker, verhaaltjes die bovenkwamen, je ogen die niet meer in de mijne keken tot het smsje dat niet voor mij bedoeld was toe.

Gedaan is gedaan, ik draaide me om en ging verder. Alleszins, ik probeerde. Maar somehow is het moeilijk los te laten. Er klopt iets niet. Mijn gevoel spreekt jouw woorden tegen. Het wordt moeilijk nog iemand te vertrouwen, jij kon immers de leugen als een waarheid verkopen. Hoe iemand ooit nog op zijn woord geloven...?

Vandaag heb ik het echte verhaal gehoord. De puzzelstukjes vallen op hun plaats. Ik had gelijk... Mijn gevoel zat juist!

Je bent nog een grotere smeerlap dan ik ooit had gedacht. Je hebt niet alleen mijn relatie met Mr Big verbroken, mijn liefde en luchtkastelen maar ook nog mijn vertrouwen afgenomen.

Dus ik hoop dat het de moeite waard is geweest, dat je ergens toch gelukkig bent. Dat je de leugens die je mij verkocht aan haar toch hun verhaal hebben. Maar sta me toe dat ik toch wel even flink zal lachen wanneer je iets overkomt en dat ik zal genieten als ik je zie, met rimpels van verdriet omdat je uiteindelijk toch niet meer in de spiegel kon kijken. Dat je toch een beetje ongelukkig bent... Ik zal snorren als een kat!

Dus M, ontplof van mijn part, verstik in je mooie ideale schoonzoon imago en mooie woorden! Je bent een zwijn, de parels niet waard...

Ze mag je hebben, je 7 kinderen op de wereld zetten, nachten alleen zijn wanneer je weer in het buitenland bent, wantrouwen om je eerlijkheid en oprechtheid. Alleen naar feesten en familie gaan, omdat je weer aan het werken bent, de verhalen horen van anderen, alleen opstaan als de kleine ziek is en steeds hetzelfde antwoord geven op de vraag van anderen waar je bent... Ze mag het hebben, het leven met jou!

Eigenlijk ben ik nu veel gelukkiger dan toen met jou. We hebben misschien niet zoveel geld als jij, maar we lachen en zeveren, luisteren naar elkaar, kunnen praten en discussiëren en doen dingen sàmen. En er is iets dat Vriend heeft en jij niet: hij is er, oprecht... Hij ziet me echt graag en maakt van zijn en mijn wereld de onze. Wat jij verbrak proberen we samen weer op te bouwen. En nu ik je waarheid heb gehoord denk ik dat dat weer wat beter gaat gaan.

Ik had het pakje 'jou' weggezet, diep onder het stof vandaag weer vandaan gehaald en nu sjot ik het weg, de wereld in.

Baai!

May you rot  in hell

 

 

01:42 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ja hoor Maai, er zijn al behoorlijk wat knopen doorgehakt!

Fijn voor jou dat je het pakje "jou" nu vastberaden kan wegsjotten.

En... jou en je vriend wens ik veel geluk met jullie samenwoonst!

Fijne zondag nog!
Groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 10-06-07

En... ...hoe voelt dat, zo uitgerust, geheel ontspannen, stressloos, positief opgeladen en ingesteld, met volle goesting terug aan een nieuwe week te beginnen?

;-)

Gepost door: Black Wolf | 11-06-07

lol nog niet veel verlof gehad, vandaag examen, weekend examen en verhuis voorbereiden... Zal morgen voor het eerst eens uitslapen ;-D

Gepost door: Maai | 11-06-07

Beware of men Lieve Maai,
Afrekenen doet deugd; dat pleziertje heb je toch al gehad, het is je gegund. Maar pas op, want mannen blijven mannen.
Slaap zacht.
Zoen.
Guy
een-man.skynetblogs.be

Gepost door: Guillaume de Montségur | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.