23-05-07

stokskes dus

stokskevijf wistjedatjes van Maai:

- sinds ik gestopt ben met roken ben ik de Nutela pot heel graag beginnen zien. Hij wijkt bijna niet van mijn zijde aan tafel en laat speciaal voor mij zijn dekseltje wat langer van zijn potteke. Waar hij vroeger soms wekenlang onaangeroerd in de kast bleef staan, gaat hij nu nog net geen 2 weken mee. Vriend opperde afgelopen weekend zelfs dat hij ook maar eens een beetje choco zal gebruiken, kwestie dat ik niet zou moeten denken dat ik dat ding helemaal op mijn eentje in zo'n korte tijd heb opgemaakt

- ik heb iets met de luchthaven. Die plek heeft mijn hart al meermaals sneller doen slaan, overslaan en gebroken. Het is een passie die vlinders doet zweven en sterven

- Maai is nogal slaapgevoelig. Wee diegene die mij ongehoord en  op een onzachtaardige manier wakkermaakt. Betreden is dan op eigen risico. Zeg nooit dat blaffende honden niet bijten... Gelukkig draait de mood ook redelijk rap ;-)

Voor de rest ben ik nogal een trage. Een diesel heeft ook zo wat zijn tijd nodig he

- hoewel mijn broer beweert dat ik er gewoon heb gezeten, ik heb wel degelijk gestudeerd aan de VUB. Ik schoot over het algemeen wel pas tegen de 2e helft van het jaar in gang en heb sommige vakken 2 keer moeten doen, zo leuk dak het daar vond!

- ik heb een jaar in het buitenland gewoond, in a land down under. Ooit ga ik terug, koop me een stuk grond in de bush en ga heel plat engels praten. 

 

Wie neemt mijn stokje? A woman, Miek, Amber, Blogbaas..., jij onbekende lurker? (bij deze ook een oproep aan eventuele lurkers: doe mee aan de -verlate-lurkersweek! Ga eens kijken bij Buffie en a woman voor meer uitleg)

 

 

21:43 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ja, ik heb besloten het stokje over te nemen. Maar ik gun mij tegelijkertijd toch wat tijd om er iets van te maken. Ik heb wel geen drie benen, maar er zijn toch een paar zaken waarvoor ik wil opletten: I don't want to blow my cover!. En dat heeft niks met uitstaande schulden of onvereffende rekeningen te maken.

Gepost door: blogbaas | 24-05-07

Ha, nog een slachtoffer van die madam hier. Zelfde comment eigenlijk: wil ook "undercover"/incognito blijven en zal er ook wat over moeten nadenken, en in 't weekend zie 'k dat niet zitten. :-)

Gepost door: Black Wolf | 25-05-07

even komen piepen in de vrije tijd,groetjes

Gepost door: tinneke | 25-05-07

Ik heb je stokje meegenomen Maai!
Fijne zondag!
Groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 27-05-07

De commentaren zijn gesloten.