12-05-07

verandering van spijs

Meetsal zijn mijn nachten vrij kort. De wekker gaat 's morgens vroeg af, kwestie van niet te lang onderweg te zijn naar het werk en 's avonds daar niet te lang te moeten blijven hangen, zoadt ik zelf nog iets van mijn dag heb. Maar ik ben zo iemand die ook niet goed in haar bed geraakt... Tegen het einde van de week ben ik dan vaak zo moe dat ik er naar uitkijk om op zaterdag dan eens te kunnen uitslapen... en dan is bibi natuurlijk al vroeg wakker. Niks uitslapen, nikske slaap inhalen. Doorgaans sta ik dan op, er is altijd wel iets te doen hier en voordat Vriend zich onder de levenden begeeft kan ik nog eens lekker ongeremd mijn ding doen ;-)

Vandaag dus ook. Half 9 en bibi was wakker. Maar niet klaarwakker. Te wakker om nog wat verder te slapen en te moe om al aan de dag te beginnen. Perfect dus om nog wat te soezen en zo.

Er begint dan vanalles door je hoofd te gaan, de droom van die nacht leeft nog wat verder en het bed is nog lekker warm terwijl de wereld nog even voor jou niet verderdraait. En plots kreeg ik zin. In Vriend. In zijn huid tegen de mijne, tedere kussen en passionele seks. Als het van mij afhing was vandaag poeperkesdag.

Maar vandaag wordt druk. Deze middag naar een huwelijk, dan receptie en avondding en zo. Dus niet veel kans. Tenzij... en daar ging mijn fantasie met mij aan de haal.

Het is lang geleden dan ik nog een seks gehad heb op een andere manier dan de gekende gewoonlijke thuis-in-de-slaapkamer-seks. Zeker niet slecht, daar niet van... Maar waar is de tijd dat je noodgedwongen andere plekken moest opzoeken, het zwin, de auto, ergens in een trappenhall op d'unief, achter struiken ergens aan een landweg...

En ik kreeg zin om mijn stoute schoenen weer eens aan te trekken. Het spel van verleiding en van het-gaat-nu-niet-maar-ik-wil-je-hier-en-nu! De kans betrapt te worden, maar toch niet vulgair te maken. Ergens tussen de soep en de patatten, tussen de kerk en de receptie...

Het ziet er wel wat koud uit vandaag, en mijn outfit is wel vrij toegankelijk maar niet zo wind bestendig en de regen speelt ook wel wat parten.

Maar we zien wel

Tips welkom ;-)

10:34 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

My personal favorite:
De keukentafel doet het nog altijd vind ik persoonlijk ;-)
"Deze middag naar een huwelijk, dan receptie en avondding en zo..." Pfff geen reden om poeperkesdag uit te stellen hoor...
Toiletten vind je overal.... ;-)
groetjes,
Kevin

Gepost door: Kevin | 14-05-07

De commentaren zijn gesloten.