08-05-07

 zou ik...?

Mr BigHet jeukt, het pikt en bijt... Probeer me in te houden, kan het net nog weerstaan. Duw net niet op 'de rode knop'. En als er iets is dat moeilijk niet te doen is, is niet op de rode knop duwen als je weet dat je dat zeker niet mag doen. Dat is zo goed als zeggen je ogen dicht te knijpen en zedig weg te kijken wanneer je de knappe buurman zich ziet omkleden door het openstaande raam. Kijken doe je toch, en niet weg.

Zo is ook 'de rode knop'. En deze is voor de verandering niet rood, en ook niet de enige. Het is een heel klavier vol...

Mr Big verschijnt de laatste dagen regelmatig op msn als ik aan de computer zit. En natuurlijk blijft het stil. Geen 'ploemploemploem die zijn virtuele aanwezigheid met de mijne verbindt. Van zijn kant. En van de mijne ook niet. Al ga ik zo af en toe is piepen. Dus ikke mij aan het inhouden. Koppige mie aan het uithangen. Wil hem niet laten winnen. Heb ik laatst niet tegen mezelf gezegd dat ik zelf geen contact zou opzoeken, dat ik hem niet zelf in mijn leven zou toelaten, door mijn eigen handelingen? Don't look back, wat voorbij is is voorbij. Laat vroeger voor wat het is... En toch ook weer de neiging om hem aan te spreken, vragen hoe het gaat (slecht, zoals hij toen had gezegd?)... Terwijl het me eigenlijk ook weer niet kan schelen.

Het spelletje is weer begonnen. Drie jaar verder en nog geen meter vooruit.

Waar hij een paar weken geleden nog zei van samen te gaan eten, dat hij me eens zou bellen en zo, is het nu weer ijzig stil.

Het stomme is dat het me toch weer, nog raakt

Toemme toch e...

23:14 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk dat hier meer pijn achter zit dan goed is voor een mens. Ooir reken ik voor je af met Mr. Big! (In een vertelselke)

Gepost door: blobaas | 09-05-07

De commentaren zijn gesloten.