01-05-07

I need monney...

Ben eens gaan struinen op het wereldwijdse web. Ik kijk nogal graag eens rond in de woningen van mijn medelandgenoten. Toegegeven, het is nogal voyeuristisch, maar wie is dat eens niet.

Ik hou ervan de verhalen van anderen te bedenken, kijken hoe de mensen zoal wonen. Werken in de immobilliën heeft me altijd al serieus aangetrokken. Ik hou van huisjes, huisjeskijken, huisjesprogramma's, huisjes (zien ;-) ) renoveren, ...

Ik heb me eens laten gaan, hier op dat wereldwijde huisjesweb. Ben een slabbetje moeten gaan halen, af en toe werd het me wat droog in de mond, moest die geregeld terug dichtdoen.

Het is wel een feit, bij de eerste dingen die je ziet denk je, ja dat valt wel mee, andere badkamer, andere keuken, likje verf hier en aanpassinkje daar en je kan er wel iets van maken.

Hoe lager je scrolt, des te mooier worden de foto's, en zo ook de prijs. Exponentieel daalt ook mijn gemoed.

I need monney! Dubbele garage, volledig onderkelderd (tot wijkelder toe...), bbq-hoek in de tuin, dressing, zwembad, airco, ruimte en licht...

Heb zelfs een kastelen gevonden, chique villa's met enkele appartementen onder hetzelfde dak en 'gastenverblijven'. (Dan vraag ik mij af, wat is het verhaal daarachter. Wie heeft daar gewoond, wie heeft zoveel geld en waarom doet die dat weg?)

Ben ook mijn grote droom tegengekomen, een herenhuis in het groen met  nodige charme en afwerking...

Dus ofwel zoek ik mij ne rijke vent (de kans dat ik die vind is nagenoeg gering aangzien ik mij,naar ik vrees niet in de goede middens bevind. En ik ben denk ik wel gelukkig bij vriend), of ik speel op de lotto (wat ook maar een kleine mogelijkheid tot winnen inhoudt, zelf moeten uitrekenen in de les wiskunde een 12-tal jaren geleden) dus beter het geld dat ik in de lotto zou steken in een varkentje met bovenaan een gleufje verzamelen (die € 260 tal dat me dat per jaar ongeveer zal opbrengen gaat me ook niet ver brengen vrees ik).

Dan is er nog de seksbussiness, ja die doet wel geld rollen. Lijkt me echt wel super, de bedragen die je daarmee kan binnenrijven doen mijn oogskes serieus blinken, maar er zijn een paar maars:

1. ik denk niet dat Vriend mij dan nog binnenlaat, laat staan aankijkt

2. ik serieus een paar kilo's zou mogen afvallen, kwestie van een beetje concurrentieel te zijn op de markt. Al geloof ik graag dat mannen wel houden van een paar gezonde rondingen... ;-)

3. een paar keer per dag presteren op het seksueel niveau me vrij zwaar en soms onmogelijk lijkt

4. mijne moraal zit aan mijn oren te trekken

5. er zijn zo'n paar grenzen aan mijn bestaan, waaronder naakt en seks met vreemde mensen

6. er is ook nog het internet, wat natuurlijk enkele perspectieven opent

 

Maar dan komen we denk ik weer bij punt 1, en 5, en...

-zucht-

Ik zal me maar tevreden stellen met de idee dat geld niet gelukkig maakt en dat het schoon is te kunnen dromen zeker...

 

 

 

 

 

22:55 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geld Anderzijds zal ik de laatste zijn om je wijs te maken dat geld ongelukkig zou maken!

Gepost door: blogbaas | 02-05-07

Geld maakt niet gelukkig Maai maar het is wel handig als je het hebt hé? ;-)
Fijne woensdag meid!
Lieve groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 02-05-07

De commentaren zijn gesloten.