26-04-07

de kers op de taart

Het begon met een rotdag maandag, ging over in een paar dagen en is nu al een week geworden. In het begin lachte ik er nog mee. Rottigheden op het werk, druk druk, maar een vleugje humor op de boterham en het verteerde al wat beter. Net wanneer je denkt dat het echt niet slechter kan, lijkt niets meer minder waar.

Uiteindelijk naar huis gegaan vanavond, nog net voor sluitingstijd de Delhaize binnengewipt, natuurlijk de traagste kassa genomen (meneer had zijn karretje overvol geladen, zette alles schildpadgewijs op de band, had blijkbaar nood aan een futuliteitenklapke met de kassierster en laadde nadien alles op hetzelfde tempo terug in de kar. Alsof mensen om half 8 's avonds niets anders te doen hebben dan op het gemak naar de winkel te gaan. Tja ieder zijn vrijdtijdsbesteding zeker...?) en, nu komt het... wie passeert er daar na meer dan een jaar mijn gezichtsveld?

De ouders van M, de jongen die me bij Mr Big had 'weggehaald', me zoveel luchtkastelen had beloofd om na een jaar het ballonnetje te doorprikken.

Alles stond even stil, gevolgd door een warm en koud, nadien misselijkmakend gevoel. Daar ging de tweede doos open.

Tja, nu we toch bezig zijn, waarom ook niet? Kap het er maar bij, laat maar komen Grietje!

Verschillende elementen katapulteren mij de laatste dagen terug in het verleden en ik weet even niet wat met dit pakje te doen. Bovendien krijg ik niet veel tijd om effe stil te staan, de nachten zijn kort en de agenda overvol.

't Is een slecht moment om te stoppen met roken...!

Toemme toch!

 

 

21:46 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ongelooflijk hoe graag ik hier kom lezen! Hoe jij de "ellende" kunt doorweven met een vleugje humor! Vooral bij "Laat maar komen Grietje" barstte ik in lachen uit. Je schrijft fantastisch Maai!

En wat je postje betreft? Inderdaad... laat maar komen en je komt het zo dikwijls tegen tot je "het" geleerd hebt, wat die "het" ook moge zijn.

Fijn en zonnig weekend Maai!
Lieve groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 28-04-07

De commentaren zijn gesloten.