18-04-07

zoveel leuke dingen!

Geregeld vroeg ik me af hoe mensen bepaalde jobs leren. Er zijn niet echt opleidingen voor, en het zijn niet zo echt dingen die je zomaar on the field maar eens begint omdat het je wel wat lijkt. Je moet ergens toch wat kennis, ervaring en know-how kunnen toepassen? Onder de weg ben ik, met een valiezeke gevuld met verhalen en randinformatie zo eens gaan piepen naar de site van Syntra. En man wat ging mijn hartje tekeer! Zoveel leuke dingen om te leren en te doen!

Om maar iets te zeggen: basisjaar (de mens' (algemene welness en kennis over anatomie en psyche), bedrijfsbeheer, gezondheidscoach, interieurinrichting, kleur-en stijlconsulent, privédetective (!), manegehouder... En toen blokkeerde de site en besefte ik dat ik eigenlijk best een beetje verderwerkte dan zomaar te zitten surfen tijdens de werkuren ;-)

Maar ik ben geprikkeld, en kan bijna niet kiezen!

hohoooo...! 'k Ga dat toch eens van dichterbij bekijken denk ik ;-D

16:09 Gepost door Maai in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wow, dat ziet er allemaal veelbelovend uit! De psyche van de mens zou mij ook wel aanspreken! En kleur en stijl!

En ja... ik denk wel dat je een spiegeltje ziet! ;-)

Fijne donderdag Maai!
Groetjes van Miek

Gepost door: Miek | 19-04-07

Hoop dat je er snel uitgeraakt en natuurlijk moet je alles van dichterbij bekijken, dat is niet gemakkelijk op het werk hé;-)

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &...broertje Addis | 19-04-07

opleidingen @ Maai = Ik begin soms vaak m'n bedenkingen te krijgen bij Syntra. Die cursussen zijn allemaal wel leuk, maar als ik met dat je er moet voor betalen (ergens logisch), maar dat ze dan ook nog eens afkomen nadien met testen om nog aan de opleiding/cursus te mogen beginnen, vind ik dat écht wel een brug te ver. Dat ze dan beter eerst testen doen en pas nadien de mensen 't geld uit hun zakken halen...

Gepost door: Wildcard | 19-04-07

@ wildcard testen?

Gepost door: Maai | 19-04-07

De commentaren zijn gesloten.